Ä°nsanların kullanması için tasarlanan elektrikli asansörler ilk olarak 1850’li yıllarda kullanılmaya baÅŸlanmıştır. Bu asansörler hızlıdır ve karşı ağırlık ile çalışır. Hidrolik asansörler ise, silindir ÅŸeklinde olduÄŸu için daha az alan gerektirir. Hidrolik asansör yaklaşık 20 metreye kadar hareket eder ve hızları yaklaşık saniyede 60 metredir. Silindir içine monte edilmiÅŸ sıvı tahrikli piston kullanan hidrolik asansörler de yaygın olarak kullanılmaktadır.
Elektrikli ve hidrolik asansörler arasında farklar ÅŸu ÅŸekilde sıralanabilir:
Genel olarak hidrolik asansörler, az katlı binalarda veya sonradan asansör eklenmesi gereken eski binalarda tercih edilmektedir. Hidrolik asansörler de uluslararası güvenlik ve performans standartlarına uyularak üretilmektedir. Hidrolik asansörler, hidrolik yolcu asansörleri, küçük hidrolik asansör sistemleri ve hidrolik yük asansörleri gibi çeÅŸitli tiplerde üretilmektedir. Az katlı binaların içinde de, herhangi bir nedenle merdiven kullanmakta sorun yaÅŸayan kiÅŸiler için hidrolik asansör kurulması mümkündür.
Hem elektrikli hem de hidrolik asansörler, üretim sonrası güvenlik açısından test edilmektedir. Bunun yanı sıra kullanımları sırasında da düzenli bakımlarının yaptırılması gerekmektedir.
KuruluÅŸumuz, bilim ve teknoloji alanında dünyada yaÅŸanan geliÅŸmeleri yakından takip eden ve sürekli kendini geliÅŸtiren güçlü bir çalışan kadrosuna sahiptir. Aynı zamanda modern test cihazlarını kullanmakta ve dünyanın her yerinde kabul gören test yöntemlerini uygulamaktadır. Ä°ÅŸletmelere verilen çeÅŸitli asansör muayene hizmetleri arasında, elektrikli ve hidrolik asansör periyodik kontrol ve muayenesi hizmetleri de bulunmaktadır.
Standartlara uygun hizmet sunmak, firmanın uluslararası alanda tanınırlığını artırır.
Yüksek güvenlik standartlarına sahip olmak, sektörde rakiplerin önüne geçmeyi sağlar.
Güvenli ve sorunsuz bir hizmet, kullanıcıların memnuniyetini artırır ve güven sağlar.
Düzenli denetimler, sistemlerin kalite standartlarına uygun çalışmasını sağlar ve kalite yönetim süreçlerini geliştirir.
Düzenli kontrol ve bakımlar, potansiyel riskleri belirleyerek kaza ve arızaların önlenmesine yardımcı olur.
Düzenli kontroller, kalite standartlarının belirlenmesine ve uygulanmasına olanak tanır.
Profesyonel gelişiminize destek olmak ve kariyer hedeflerinize ulaşmanız için yanınızdayız. Detaylı bilgi almak ve süreç hakkında rehberlik almak için bizimle iletişime geçin.
Sertifika BaÅŸvurusu